انواع کانکس

انواع کانکس

انواع کانکس


از لحاظ ساختاری و کاربردی می توان انواع کانکس را تعیین کرد. دلیل این نوع از دسته بندی ها هم مشخص شدن امکانات و قیمت کانکس ها است تا بتوان قیمت مناسب هر کدام از محصولات را بر اساس دسته بندی صورت گرفته انجام داد. کانکس ها به چندین دسته مختلف تقسیم می شوند که عبارت است از:

۱- انواع کانکس مسکونی

۲- انواع کانکس خدمات شهری

۳- انواع کانکس کارگاهی

۴- انواع کانکس اداری

۵- انواع کانکس سفارشی

معرفی کامل انواع کانکس

در ادامه به چند نوع از این تقسیم بندی ها اشاره خواهیم کرد.

انواع کانکس مسکونی

یکی از انواع مدل های کانکس، کانکس مسکونی است. کانکس مسکونی شامل تمام انواع ساختارها اعم از کانکس ویلایی و خانه های پیش ساخته می شود که مهمترین ویژگی آنها این است که تمام امکانات رفاهی مانند سرویس بهداشتی، حمام، اتاق خواب و آشپزخانه را دارا است. این نوع از کانکس ها با توجه به نقشه و ساختمانی که برای آنها طراحی شده است ممکن است دارای یک یا چند اتاق خواب باشد. حتی ممکن است دارای امکاناتی مثل کمد دیواری، فضای ناهارخوری و پذیرایی را نیز در خود جای دهند. نکته مهم دیگر در ساخت چنین کانکس هایی دوام و پایداری آنها، امنیت در سرقت، زیبایی ظاهری، چیدمان فضای داخلی است. در اغلب موارد به این کانکس ها خانه های قابل حمل و یا پیش ساخته نیز می گویند.

انواع کانکس خدمات شهری

یکی دیگر از انواع مدل های کانکس ، کانکس های خدمات شهری می باشد. این نوع از کانکس ها هم برای خدمات دهی به شهروندان طراحی شده است و دارای بخش های مختلفی درون خود می باشد. از جمله می توان به کانکس سوپر مارکت، فست فود، گیت حراستی، کافی شاپ سیار، ایستگاه اتوبوس و غیره اشاره کرد. در ساختمان این سازه ها با توجه به امکانات مختلف از ابزار و تجهیزات مختلف برای ساخت و ساز آنها استفاده شده است اما نکته مشترک همه آنها این است برای استفاده در فضای عمومی و فضای شهری طراحی و تولید شده اند.

انواع کانکس کارگاهی

به نوع دیگری از انواع مدل های کانکس می توان به کانکس کارگاهی اشاره کرد. این نوع از کانکس ها در کارگاه های ساختمانی و عمرانی مورد استفاده قرار می گیرند و برای اسکان پرسنل در ساعت کاری و یا کارگران و نیروهای شب برای خواب و استراحت طراحی شده اند. این نوع از کانکس ها معمولا ساده ترین کانکس های مورد استفاده و طراحی شده هستند و به صورت یک سالن خالی دیده می شوند که می توان در آن برای انجام کار و فعالیت میز و صندلی قرار داد.

مثلا میز و صندلی برای غذا خوردن کارگران در ساعت های معین و یا حتی تخت خواب برای استراحت کارگران و یا مدیران پروژه ها به صورت شبانه روزی. از لحاظ قیمت هم این نوع از کانکس ها ارزان تر هستند به دلیل اینکه خریدار پس از اتمام پروژه دیگر نیازی به این کانکس ها نخواهد داشت یعنی می توان گفت که دوره استفاده از این نوع کانکس ها یک دوره ۲ تا ۳ ماهه و یا حتی چند ماهه می باشد.

انواع کانکس اداری

کانکس اداری و یا مدیریتی یکی دیگر از انواع مدل های کانکس است که برای مدیریت پروژه ها و یا اتاق جلسه مورد استفاده قرار می گیرد. از این کانکس ها هم می توان به عنوان سالن برگزاری کنفرانس و یا حتی سالن گردهمایی ها استفاده کرد. این سازه ها معمولا دارای ابعاد بزرگتری نسبت به انواع مدل های کانکس دیگر دارد و حتی ممکن است دارای فضاهای مختلف مانند فضای استراحت کارکنان را نیز در خود جای دهد.

توجه داشته باشید این نوع از کانکس ها به دلیل بزرگ بودن قابلیت جابجایی را ندارند و برای جابجایی آنها باید از دمونتاژ و مجددا در محل به صورت مونتاژ استفاده کرد. این نوع از کانکس ها از جهات مختلفی مورد بررسی قرار می گیرد و از انواع دیگر آن می توان به دفاتر دو طبقه نیز اشاره کرد. انواع مدل های کانکس دیگری نیز موجود می باشد که بسته به شرایط مورد استفاده قرار می گیرند.

شما مشتریان عزیز می توانید با کارشناسان ققنوس کانکس خاورمیانه  تماس بگیرید و در مورد امکانات، قیمت و خرید کانکس مورد نظرتان مشاوره رایگان دریافت کنید.

Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 13 =