مراحل سفارش کانکس

مراحل سفارش کانکس

مراحل سفارش کانکس میبایست را طوری در نظر بگیرید که عمده این مراحل 3 حالت میباشد که در ادامه میپردازیم:

همینطور اگر نیاز به یک سازه ویلایی برای زمین یا باغ خود دارید و نمیتوانید که مجوزهای لازم ساخت و احداث بنا را از مراکز ذیصلاح اخذ نمایید و امکاناتی همچون یک ویلا بنایی از قبیل حمام، اتاق خواب، سروریس بهداشتی و نمای ظاهری شیک را مدنظر داردی پیشنهاد ما به شما کانکس ویلایی میباشد که در ابعاد مختلف قابلیت ساخت دارد. همچنین برای داشتن یک سازه اداری  که پرسنا و کارمندان و همچنین مدیریت در آن قرار گیرد باید از نمونه های کانکس اداری استفاده نمایید.

  • گام اول: در نظر گرفتن کاربری کانکس مدنظر است این بدین معنیست که شما میخواهید این کانکس را به چه دلیل تهیه کنید اگر صاحب یک پاساژ و یا مسئول تدرکات یک اداره یا سازمان هستید و برای حراست و کنترل مراجعین به یک سازه کوچک با دید مناسب که برخی امکانات شامل دوربین مداربسته، گیت ورود و خروج، بلندگو و آلارم های هشداردهنده در آن قرار گیرد بهترین گزینه مورد نظر خرید کانکس نگهبانی میباشد.

 

  • مرحله دوم: پس باید در مرحله اول نوع کاربری هر کانکس در نظر گرفته شود از این رو پس از در نظر گرفتن کاربری سازه به ابعاد مدنظر باید توجه کنیم ابعاد سازه با توجه به نیاز شما در مرحله اول و سپس در مرحله دوم ابعاد مهندسی در نظر گرفته میشود ابعاد کانکس ها اغلب به دو صورت مستطیل به طول و عرض 240*2، 2.40*4، 240*6، 2.40*8، 2.40*10، 2.40*12 میباشد و برای کانکس های مربعی شکل میتوان به ابعاد 1*1، 2*2، 3*3، 4*4 را متصور شد. الباقی ابعاد مدنظر را باید بانظر کارشناسان ما در نظر گرفت.

 

  • مرحله دوم: بعد از دو مرحله بالا باید شما عزیزان یک نقشه بای سازه خود تهیه کنید حتی بصورت کاملا ابتدایی روی کاغذ با خودکار یا مداد تا شکل مورد نظر خود را به کارشناسان ما منتقل کنید تا پس از طراحی توسط نرم افزار های مهندسی نقشه کاملی را تهیه کنند که مدنظر شما که هم برای تولید مناسب هست، وهم شما میدانید که قرار است جایگذاری و پارتیشن بندی امکانات چگونه است، اگر احیانا شما نقشه ندارید و نمیتوانید محل مورد نظر را بررسی کنید میتوانید از کارشناسان ما در محل استفاده کنید که پس از دریافت هزینه کارشناسی در محل حضور میابد.

 

مراحل ساخت کانکس بصورت مجزا

تولید کانکس

مراحل ساخت کانکس  تولید کانکس و اسکلت آن است. این مرحله در واقع ساخت استراکچر و استخوان بندی اصلی کانکس بوده که به آن اسکلت کانکس می گویند. این بخش بیشتر شامل عملیات برش کاری و جوش کاری آهن آلات و اتصال آنها مطابق نقشه های اجرایی ترسیم شده است. خود اسکلت از دو بخش اصلی با نام های شاسی و استراکچر تشکیل شده است. معمولا شاسی از تیر آهن و استراکچر از نوع پروفیل های آهنی می باشد. البته در موارد کمی نیز ممکن است از نبشی و ناودانی نیز در اسکلت استفاده شود.

تمامی موارد مهم متصل تعداد قیدها و محل قرار گیری آنها به همراه نحوه قرار گیری شاسی و اتصال تیر آهن ها در نقشه مشخص و مجریان می بایست بر همان اساس کار را اجرا کنند. پس از اتمام اسکلت کانکس و تائید مدیر تولید کانکس برای مقاوم سازی در برابر فرسایش آغشته به ضد زنگ می گردد. بطوری که تمامی قید های اصلی، فرعی و اتصالات آن را پوشش دهد. البته ناگفته نماند تمامی اسکلت ها به این گونه بوده و بعضا بصورت پیچ و مهره ای یا دارای جزئیات اختصاصی است. که از حالت روتین خارج است. و در چنین مواردی نظارت بر عهده شخص طراح خواهد بود.

تکمیل و نصب متعلقات کانکس

دومین مرحله تولید کانکس مراحل ساخت کانکس تزئین کانکس است. این مرحله مانند مرحله نازک کاری در ساختمان بوده که به تزئین کانکس معروف است. این بخش نوبت نصب درب ها و پنجره ها، پوشش داخلی و خارجی کانکس، عایق بندی و درزگیری، اجرای کف و کفپوش، سیم کشی و نصب چراغ های داخلی و خارجی، نصب کلید و پریز ها، و بسیاری از جزئیات و تزئینات دیگر می باشد. در برخی کانکس ها که نیاز به تجهیز کردن آنها است. مانند نوع فست فود یا کافی شاپ، تجهیزات آنها نیز در این مرحله نصب و اگر کانکس دارای سرویس بهداشتی و آشپز خانه باشد. نیز مراحل لوله کشی و نصب شیرآلات و دیگر متعلقات آنها نیز انجام می گیرد.

رنگ آمیزی بیرونی کانکس

سومین مرحله تولید کانکس در مراحل ساخت کانکس رنگ آمیزی  سازه است. البته باید گفت که تمامی کانکس ها نیاز به رنگ آمیزی ندارند. و برخی مانند نوع کامپوزیتی که خود از پنل های پیش رنگ شده آلومینیومی ساخته می شود. جز این دسته از کار می باشد. و یا در برخی موارد رنگ آمیزی کانکس شامل رنگ قسمت هایی می باشد. که قید های اسکلت در نما مشخص است. که در مراحل ساخت کانکس به این نوع سازه استراکچر اکسپوز گفته می شود. در برخی موارد رنگ آمیزی در جلا دادن به نمای خارجی بوده که این مورد مختص سازه هایی می باشد. که در نمای آنها از چوب استفاده می شود. و در نهایت برای مقاوم سازی و زیبایی بیشتر نمای کار چوب ها را با مواد مختلفی جلا می دهند.

اتمام کار و تحویل کانکس

دیگر مراحل ساخت کانکس تحویل کانکس است. در این بخش مراحل ساخت کانکس به پایان رسیده و کار آماده تحویل به مشتری می باشد. در بیش از 90 درصد مواقع تحویل درب کارخانه بوده و خریدار خود کانکس را به محل مورد نظر حمل خواهد کرد. اما در برخی موارد بخصوص در مورد سازه های ویلایی که دارای ابعاد بزرگ بوده و یا بصورت چند قلو ساخته شده است.

می بایست از طرف تولید کننده تکنسین های فنی ققنوس کانکس خاورمیانه جهت نصب کانکس در محل مورد نظر خریدار ارسال گردد. که این موارد در ابتدای امر و در هنگام قرار داد فروش مشخص و مراتب آن در فاکتور آمده است. در چنین مواردی سازنده می بایست در محل خریدار حاضر و کانکس را در محل نصب و به ایشان تحویل دهد. اما همانگونه که پیشتر اشاره شد. در اکثر مواقع ابعاد کانکس به نحوی است که نیاز به مرحله نصب در محل ندارد. و شخص خریدار به راحتی آن را به محل مورد نظر خود حمل و بر روی سطح قرار می دهد.

شما مشتریان عزیز می توانید با کارشناسان ققنوس کانکس تماس بگیرید و در مورد نحوه ساخت و خرید کانکس مورد نظرتان مشاوره رایگان دریافت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *