کانکس کارگاهی ساختمان های ساده ای است که معمولا برای اسکان کارگران پروژه یا دفاتر در پروژه های ساختمانی استفاده می شود. امروزه استفاده از ساختمان هایی که به عنوان کانکس شناخته می شوند بسیار رواج یافته است. این سازه ها معمولا انواع مختلفی دارند که در بسیاری از ادارات قابل استفاده هستند. یکی از سازه هایی که برای اسکان کارگران استفاده می شود سازه کارگاهی است. کانکس ها که سازه های صنعتی هستند از بسیاری از جنبه های مختلف می توانند به شما کمک کنند. یکی از ویژگی های مهم این کانکس ها این است که از نظر قیمت کاملا اقتصادی هستند.
کانکس کارگاهی چیست؟
کانکس ها ، به طور کلی، خانه های متحرکی هستند که بر اساس کاربردشان، امکاناتی شبیه به خانه دارند. در نتیجه کانکس های متعددی مانند کانکس ویلایی، کانکس نگهبانی، کانکس اداری و غیره وجود دارد. کانکس ها از آهن، ورق گالوانیزه، ساندویچ پانل و مواد دیگر ساخته شده اند. استفاده از بخش های مختلف کانکس مانند شاسی، جنس بدنه، سقف و داخل کانکس با توجه به وزن و مکان مورد استفاده آن تعیین می گردد. کانکس های کارگاهی سیار را می توان در زمینه پروژه های عمرانی، ساختمانی و نفتی از جمله موارد دیگر مورد استفاده قرار داد. از جمله مزایای این نوع کانکس ها می توان به هزینه کم، وزن سبک و کارایی عالی آن اشاره کرد.
کانکس کارگاهی و ویژگی های آن
کانکس کارگاهی را می توان در اندازه ها و سبک های مختلف براساس خواسته ها و نیازهای مشتری ایجاد کرد و در واقع محل مناسبی برای استراحت مهندسان، تکنسین ها و کارگران در محل پروژه است. توالت، اتاق خواب، سیستم تهویه و سایر امکانات رفاهی را می توان در این کانکس ها ساخت. این کانکس ها را می توان به سادگی با تجهیزات کارگاهی تجهیز کرد و به عنوان کارگاه استفاده کرد. به طور کلی، در مناطقی که پروژه های ساختمانی در حال ساخت هستند، می توانید از کارگاه برای اهداف مختلفی استفاده کنید.
چرا باید از کانکس کارگاه ساختمانی استفاده کنیم؟
اساسی ترین استدلال برای استفاده از این کانکس ها، سهولت حمل و نقل و سرعت در ساخت و مونتاژ آنها است. این کانکس ها در اندازه های مختلف و با توجه به تعداد افرادی که قصد استفاده از آنها را دارند تولید می شوند. امکانات این سازه ها بسته به کاربری آنها متفاوت است. برخی از کانکس های کارگاهی به منظور اسکان پرسنل پروژه که در پروژه ها کار می کنند. در نتیجه بهترین شرایط زندگی و کار را برای کارکنان خود فراهم می کنند. اگر از این کانکس ها فقط برای جلسات یا دفاتر کار استفاده شود، امکانات رفاهی بالا مد نظر قرار نمی گیرد.
قیمت کانکس کارگاهی
به طور کلی قیمت کانکس کارگاهی با معیارهای مختلفی تعیین می شود. با این حال، چندین عنصر اصلی بر هزینه نهایی این نوع سازه تأثیر می گذارد. در این قسمت عوامل موثر بر قیمت یک کارگاه را برای شما عزیزان پرداخته ایم.
خرید کانکس کارگاهی دست دوم از ققنونس کانکس
برای خرید کانکس کارگاهی دست دوم با مراجعه به وب سایت شرکت های معتبر و فعال در این صنعت، می توانید کانکس مورد نیاز خود را خریداری کنید. همچنین برای دریافت لیست قیمت انواع کانکس کارگاهی دست دوم و نحوه ثبت سفارش آنها مب توانید از طریق سایت اقدام نمائید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت کانکس کارگاهی، با کارشناسان ما در ققنونس کانکس تماس حاصل فرمایید.
مزایای خرید کانکس کارگاهی
مزایای خرید کانکس کارگاهی موجب شده که استفاده از آن رواج زیادی داشته باشد. سرعت در تجهیز یکی از مزایای آن است. سرعت تجهیز به سرعت راه اندازی کارگاه اشاره دارد که که با استفاده از کانکس بسیار بالا خواهد بود.
کاهش هزینه ها: برای پیمانکار استفاده از این نوع کانکس مقرون به صرفه است.
یکی از مزایای خرید کانکس کارگاهی، سهولت جابجایی در هر زمان است. به منظور تکمیل پروژه به طور موثر، ممکن است لازم باشد این سازه های موقت را تغییر دهید.
یکی از مزایای مهم، ظرفیت مقاومت در برابر زلزله است. این نوع سازه معمولاً در برابر زلزله و سایر بلایای طبیعی مقاوم است و به کارکنان اجازه می دهد شب ها به سادگی در آنجا بخوابند و امنیت لازم را داشته باشند.
نمی توان منکر زیبایی و کارایی چشمگیر کانکس های گارگاهی شد. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که در حالی که سازه های پیش ساخته دارای این جذابیت هستند، اما سازه های موقتی که در بنایی از آن استفاده می شوند دارای تزئینات نیستند.
اسکلت و شاسی از مواد مرغوب ساخته شده و بسیار مقاوم هستند.
کانکس های کارگاهی به طور کلی دارای مزایای متعددی هستند و برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. از دیگر مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بدنه و سقف از مواد بادوام و باکیفیت تشکیل شده است.
- کابین های کارگاه با فوم های با کیفیت و چگالی بالا عایق بندی شده اند.
- بدنه و کف این نوع کانکس های ها دو بار قیر می شود تا از استحکام و ضد آب بودن آنها اطمینان حاصل شود.
- ورق های کانکس های کارگاهی ورق های خمیده هستند. دیوارها و سقف این فرم کانکس های قابل شستشو و ضد آب هستند.
درب و پنجره های کارگاه به صورت تصادفی و با توجه به سلیقه مشتری انتخاب می شوند. برای مثال می توانید از شیشه های دوجداره و ضد سرقت در کارگاه خود استفاده کنید.
ابعاد کارگاه قابل تغییر و به دلخواه مشتری قابل تولید می باشد.
برای سیستم سیم کشی این نوع اتصال می توانید از هر نوع کلید یا پریز و همچنین کنتور مینیاتوری استفاده کنید.
از مزایای ویژه ی کانکس کارگاهی مقاوم بودن در برابر زلزله، نور خورشید، باران و برف برخوردار هستند.
مشخصات فنی انواع کانکس کارگاهی
مشخصات فنی کانکس کارگاهی سنگین
کانکس کارگاهی سنگین یک سازه با ظاهری ساده است. این نوع کانکس به دلیل کیفیت و طول عمر بالای مصالح به کار رفته در ساخت آن و همچنین استفاده از آهن های مستحکم از مقاومت و دوام بالایی برخوردار است. این کانکس همچنین دارای دو پنجره دوجداره از نوع UPVC می باشند. دیوارپوش های داخلی از uPVC تشکیل شده اند و دارای پروفیل سنگین 40×40 سانتی متری به ضخامت 2 میلی متر هستند. ورق فولادی گالوانیزه علاوه بر این برای سقف کارگاه های بزرگ و نمای بیرونی بدنه استفاده می شود.
مشخصات فنی کانکس کارگاهی سبک
کانکس کارگاهی سبک از مواد سبک ساخته شده و قیمت فوق العاده مناسبی دارد. این نوع کانکس می تواند تا دو سال بدون نقص کار کند.
از جمله مشخصات فنی می توان به سیم کشی برق و تلفن که به صورت روکار می باشد اشاره کرد. علاوه بر این، پوشش داخلی دیوار از PVC قابل شستشو تشکیل شده است و شاسی این کانکس ها از تیرهای آهنی محکم ساخته شده است. بدنه و سقف پوشش بیرونی کارگاه نور معمولاً از ورق گالوانیزه به ضخامت 30 درصد تشکیل شده است. کف کانکس کارگاهی از تخته های نئوپان با ضخامت 16 میلی متر به منظور افزایش دوام و مقاومت ساخته شده است.
کاربرد های کانکس کارگاهی
کانکس های کارگاهی می توانند برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. برخی از کاربردهای این نوع کانکس را در این قسمت برای شما عزیزان ارائه کرده ایم:
- پروژه های راهسازی
- اسکان موقت کارگران
- مورد استفاده در منطاق جنوبی و در پروژه های تجاری نفت
- استفاده در پروژه های معدن و حفاری
خرید و قیمت انواع کانکس کارگاهی
کانکس کارگاهی اغلب در اندازه و ابعاد مشخصی ساخته می شوند. اما هر بخش از کانکس کارگاهی را می توان براساس سلیقه مشتری به دلخواه تغییر داد. به طور کلی، کانکس های سبک کارگاهی بسیار زیاد استفاده می شود. اما در صورت لزوم می توان یک کانکس گارگاهی سنگین نیز در محل پروژه احداث کرد. ضخامت و قطر تیرهای به کار رفته در این نوع کانکس به طور قابل ملاحظه ای بیشتر است. در نتیجه نسبت به سایر انواع کابین کارگاهی سنگین تر است. کانکس های کارگاهی در انواع ساندویچ پانل و سادینگ عرضه می شوند و شما می توانید کانکس مورد نظر خود را براساس خواسته ها و هدف مورد نظر خود انتخاب و سفارشی کنید. شاید بتوان گفت که این سازه نیز مانند انواع دیگر این کیوسک ها انواع مختلفی دارد.
اولین نوع از این سازه که باید با آن آشنا شوید این سازه کارگاهی سنگین است. معمولاً وقتی از کلمه “سنگین” استفاده می شود، به ساختاری اطلاق می شود که از مواد با کیفیت و بادوام تشکیل شده است. یکی از مهم ترین منابع اساسی برای این ساختمان ها آهن است. این سازه ها نسبت به سایر انواع این سازه ها طول عمر قابل توجهی بیشتری دارند، بنابراین می توانید از آنها در مکان های زیادی استفاده کنید. این امکان وجود دارد که بسیاری از افراد در این شرایط به دنبال ظاهری ساده و کم رنگ باشند که در این صورت این ساختار تمام نیازها و خواسته های آنها را برآورده می کند. طبیعتاً مقاومت و دوام از مهم ترین عوامل در این نوع کیوسک ها هستند و در نتیجه می توانید از آنها در تنظیمات مختلف استفاده کنید.
با توجه به اینکه هزینه مصالح هر روز در حال افزایش است، قیمت کانکس ها به طور قابل توجهی بیشتر از گذشته است که ممکن است یکی از دلایل تردید شما در خرید آن باشد. چیزی که باید از آن آگاه باشید این است که قیمت کانکس کارگاهی با توجه به طراحی و امکانات آن واقعاً منصفانه است. شما می توانید از این ساختار برای مدت طولانی استفاده کنید، اما مراقب باشید زمانی که دیگر به آن نیاز ندارید آن را بفروشید تا بخش عمده ای از سرمایه خود را پس بگیرید.
جمع بندی
ما تلاش کردیم تا در این مقاله تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد کانکس کارگاهی را در اختیار شما قرار دهیم. انتخاب کالای مورد نظر خود با قیمت مناسب ممکن است برای شما دشوار باشد. شما عزیزان با مراجعه به سایت ققنونس کانکس، می توانید خرید کانکس و حتی در صورت نیاز سفارش ساخت کانکس خود را انجام دهید. ققنونس کانکس یکی از معتبرترین شرکت ها در ایران است، که کالاها و خدمات خود را به صورت آنلاین از طریق وب سایت تبلیغ می کند. همچنین با استفاده از مشاوره تخصصی ارائه شده در سایت به شما کمک می کند تا بهترین تصمیم را برای نیاز های خود بگیرید، سپس کالای مورد نظر خود را با بهترین کیفیت و مقرون به صرفه ترین قیمت انتخاب کنید.
بدون دیدگاه